Thijs de Ruiter.nl Advertisement
Home arrow Weblog oud-nieuw arrow Flessen
vrijdag, 14 augustus 2020
 
 
Flessen PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
dinsdag, 5 september 2006

Zo even tijd voor een berichje. Ondanks dat Thijs nog niet thuis is hebben we het al erg druk. Het op en neer rijden naar het ziekenhuis kost veel tijd en energie zeker voor Dominique. We houden nu aan om 3 voedingen per dag te doen. (9 uur, 15 uur en 21 uur. )
Op die tijden is het de bedoeling dat Thijs de speen van de fles in de mond heeft. Mooi streven! Er wordt aangeraden een kwartiertje voor de flestijd aanwezig te zijn. Dan kan je even knuffelen in de hoop dat hij wakker wordt. En vaak hebben we nog een poepluier te doen Sealed. Ik kan je vertellen die ruiken al flink "goed". Na het flessen wat zeker een half uurtje kost mag hij onbezorg even een boertje laten. (ben jaloersWink en zou het soms graag voor doen)
Daarna is het voor de andere even tijd om Thijs te bewonderen en te kijken hoe hij vooruitgaat. Dus we zitten al in bepaalde ritmes en schema's. Alleen mogen wij s'nachts nog even doorslapen. Hopelijk is dat echt nog maar even al wil de fles zelf nog niet echt vlotten.

Gisteren schreven we over de volle flesjes die door Thijs zonder sonde naar binnen worden gebracht. Vandaag lag hij toch meer te soesen. We hadden het over 50CC's die zelf gedronken werden en nu is het met geluk 25CC. Ook proberen we vanaf nu onze eigen flessen uit. Dit om te kijken hoe het gaat en om de overstap een stuk makkelijker te maken naar huis.

Wie weet hoe het dadelijk gaat het is al weer bijna tijd om in de auto te springen. Dus wordt vervolgd!

 
< Vorige   Volgende >
 
Top! Top!