Thijs de Ruiter.nl Advertisement
Home arrow Weblog oud-nieuw arrow Aangifte
zondag, 7 juni 2020
 
 
Aangifte PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
maandag, 28 augustus 2006

Maandagmiddag heb ik Thijs ingeschreven op het gemeentehuis. Eerst ben ik vlot langs de drukkerij gereden de geboortekaartjes waren al klaar. Aangezien ik nog tijd over had stond al weer snel aan Dominique dr bed zodat we even de kaartjes in de enveloppe konden stoppen. Een kwartiertje later ging ik dan eindelijk onderweg. Netjes op tijd want ik wist om 16:00 krijg je geen nummertje meer voor het loket. Na een paar minuten(er stond een oudere man en een buitenlandse vrouw voor me) kon ik eindelijk een nummertje trekken E-412. De zaal zat vol wachtende dus ik liep wat rond te kijken. De eerste bling van volgend nummertje ging, aangezien het zo druk was verwachtte ik niet aan de beurt te zijn. Maar toch wel hoor had ik geluk Smile.
Ik leverde mijn paspoort in en ons trouwboekje . Ik mocht nog even wachten en werd appart genomen. Tien minuutjes later was alles geregeld. We kregen nog een CD met rustgevende muziek en een gratis kaartje voor moeder en kind met babyzwemmen. Thijs was de 2de vandaag die aangegeven werd.

Al snel vond ik het postkantoor waar ik de kaartjes in de postzak liet glijden. Zo de belangrijkste kaartjes zijn onderweg. Op de terugrit zag ik nog iets waar hopelijk Thijs en ik vaker naar zullen kijken (en of dromen) Snel nam ik nog even een paar foto's. Wie weet Thijs kopen we deze ooit nog Wink.
Vlug de auto weer in zodat ik binnen een half uurtje weer terug in het ziekenhuis was. Kon ik mooi Thijs nog even flessen om 5 uur.

C6 achter

c6 voor

 
< Vorige   Volgende >
 
Top! Top!