Thijs de Ruiter.nl Advertisement
Home arrow Weblog nieuw-oud arrow Cura
woensdag, 2 december 2020
 
 
Cura PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
donderdag, 24 april 2008
In april zijn we naar Curaçao geweest.
Lekker op vakantie met zon, zee, strand en Bart.
Met een heerlijk warm temperatuurtje, een grote zandbak, een verfrissend windje en veel lekker eten hebben we vele leuke dingen gedaan.
We hebben o.a. de dolfijnen geaaid en er een kus van gekregen en de struisvogels gevoerd.
Ook hebben we iedere dag naar Kiki de huisvogel van Lions Dive gekeken. Aaaaaaah. Het zeewater was heerlijk warm en helder de bijbehorende stranden erg mooi. De vissen kon je in het water voeren met brood en onderwater was veel koraal en mooie vis te zien.
Bij Bart hebben we op zijn balkon aan de bakplaat gezeten. Smullen met de zee “aan je voeten”. We zijn heel benieuwd naar Bart zijn nieuwe stek.
De pontjesbrug en Punda hebben we gezien en Joost heeft met Bart ook de Christoffelberg beklommen  (hoogste punt van het Nederlands koningrijk). Pfff dat was afzien in de warmte.
We hebben met de voetjes in het zandstrand gegeten bij Hemingway, maar we hebben ook erg goed gegeten bij Nemo, Brakke put meimei, en de kleine wereld.
Bart zijn Hyundai heeft goed werk geleverd. We hebben vele plekken gezien van het Eiland.
Flamingo’s en pelikanen in het wild. Kolibries tussen de planten en bloemen bij het hotel. En trompetvissen tijdens het snorkelen en de proefduik van Joost en Bart (Bart zijn verjaardags cadeautje voor Joost). Eventjes 12 meter onder water opzoek naar de tukboot met flessen op de rug. Joost vond het een erg mooie ervaring!
Alle foto’s van Curaçao zijn op de website te vinden.
 
< Vorige   Volgende >
 
Top! Top!