Thijs de Ruiter.nl Advertisement
Home arrow Weblog linkjes arrow Kleine update
zondag, 7 juni 2020
 
 
Kleine update PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
zondag, 6 april 2008

Het gaat hard met onze grote kleine man.
Hij heeft er weer een kies bij dus uitkijken als je vinger er per ongeluk tussen komt. Dat doet zeer!!!
Verder begin hij een echt willetje te krijgen. Als hij iets wil dan ook nu en niet over 1minuut. En als het niet mag nou dan gaat hij gewoon lekker huilen.
We zijn vandaag gaan zwemmen in Oss. Daar stond een lange rij voor de kassa. Maar niet voor Thijs. Thijs liep gewoon langs iedereen en ging naar binnen. Hoezo wachten???

Ook het praten gaat voouit. Hij kan al behoorlijk wat woordjes hoewel echt goed nederlands in het nog niet. Nana is banaan. Nene is nee. Bah is luier (best logisch is ook vies). Ba is bal. Bu is boem.papa is papa en mama is mama. Daa is daag.Hu is als hij de vraagt niet snapt. MMM is lekker.

Ook het gezicht is in trek. Een oor,mond neus, haar, tanden en tong worden moeiteloos herkend. Wel het liefst bij papa of mama want het bij zichzelf aanwijzen is wat lastiger.

Thijs begint ook steeds meer te begrijpen, wel heel erg veel. Bij zijn jas horen muts en sjaal. Zonder gaat hij niet weg. Want zonder muts naar buiten kan niet!
En als Thijs zin heeft om naar buiten te gaan pakt hij eerst de riem van joep en dan z'n sjaal en klaar is hij voor zijn avontuur buiten. Naar buiten gaan is wel erg favoriet!
Laat het nou wel zo zijn dat zijn mama geen zin in de regen heeft en dan niet naar buiten wil. Dan is het huilen en is hij boos. Tja niet alles kan gaan zoals Thijs wilt.

 Er volgen snel weer wat nieuwe foto's van onze grote vent

 
< Vorige   Volgende >
 
Top! Top!