Thijs de Ruiter.nl Advertisement
Home arrow Weblog nieuw-oud
zaterdag, 18 januari 2020
 
 
De webblog
Doopvoorbereiding PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
woensdag, 15 november 2006
Gisteravond zijn we naar de kerk geweest om de doop van Thijs voor te bereiden. Met een aantal andere stellen werd het boven verwachting een gezellige avond. Er werden leuke punten aangevoerd en toch best actief meegedaan. De doop werd doorgenomen dus we weten nu wat ons te wachten staat. We wilde eerst een standaard mis laten doen maar we hebben besloten om de mis toch zelf in elkaar te zetten. Tot diep in de nacht eraan gewerk en het is nu bijna af. Thijs vond dit nachtelijke avontuur erg gezellig. Hij dacht laat ik gezellig wakker blijven. Al pratend en lachen hield hij me aardig bezig. Erg gezellig. Nu maar hopen dat hij snapt dat ik vanavond wel wil gaan slapen.
 
zwaar PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
dinsdag, 14 november 2006

Thijs wordt nu echt een grote knul. Ik ben vandaag nog even langs het consultatiebureau geweest om hem te wegen. Hij weegt nu 4680 gram. Op 20 gram na 2 keer zoveel dan bij zijn geboorte.
Er was daar nog een babytje die 4 weken te vroeg is geboren. ZIj woog nu 2700 gram. Dat is dus echt klein!! Kan me nu al bijna niet meer voorstellen dat Thijs ook zo klein is geweest.
De kleinste maatjes kleren die liggen nu echt niet meer in de kast. We zijn overgestapt op maatje 62!!

Verder gaat alles goed. Thijs slaapt 's nachts erg goed. Nu alleen overdag nog...... Maar hij vindt het veel te leuk om zich heen te kijken wat er allemaal gebeurt.
Het eerste fotoalbum is inmiddels vol. Daar zitten foto's in tot 19-9 dus ik loop al wat achter met inplakken. Eerst maar een nieuw album kopen.

Met de voorbereiding van zijn doop zijn we ook al druk bezig. Vanavond gaan we naar de kerk om daar alles te regelen en voor te bereiden. Ik ben benieuwd....

 
Eerste vriendje PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 8 november 2006
Vanavond was mijn eerste vriendje op bezoek. Bodhy is de buurjongen en nu 8 maandjes jong. We schelen dus maar een half jaartje! Hier staan we samen op de foto.
Bodhy en ik
Ook heb ik nog een foto van mij in mijn nieuwe pakje. Ik vind hem gaaf!
ruitje
 
Stoer PDF
Geschreven door Thijs   
maandag, 6 november 2006

Veel hoef ik bij deze foto's niet te zeggen. Want zeg nou zelf ik ben toch de meest stoere vent hier in huis!! (wel wil ik nog even de dames van de apotheek bedanken voor deze mooie outfit!)

stoer

 

stoer2

 

 
Verjaardag PDF
Geschreven door Thijs   
vrijdag, 3 november 2006

Vandaag ben ik op verjaardag geweest. Gezellig met mama naar Anthea. Ook daar leek het wel een jonge gezinnenbeurs. Éen manneke "Bob" stuiterde al rond en een ander kleintje net zoals ik,  was er ook. Celesta had al een mooie babybuik. Ik vind het spannend hoor wordt het een vriendje of vriendinnetje.

Anthea gefeliciteerd hoor met je verjaardag!

 
Trein PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
vrijdag, 3 november 2006

Gisteren is Thijs voor het eerst met de trein mee geweest. Samen met Mama en Oma naar de jonge gezinnenbeurs in de jaarbeurs. Dominique was het treinen al gewend maar zo met de kinderwagen is toch even wat anders. En je raadt het al ze was niet de enige met een kleine uk en een grote wandelwagen. In de jaarbeurs was het nog drukker.
Op de terugweg heeft Thijs nog de fles gekregen in de trein. De snoeperd!

trein
trein2

 

 

 

 
Auwwwwwww PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 1 november 2006

Auwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.

Wat een ochtend. Eerst moest ik in bad. Ik ga nooit 's morgens in bad dus ik vond dat maar raar. (dit kwam omdat ik zeker gisteravond na mijn flesje zo lekker lag te slapen). Maar ja hadden we dat gehad mocht ik niet eens lekker naar mijn bed. Nee hoor. Hup jas aan en in de maxicosi. Ook goed.
Misschien gingen we naar oma. Vind ik ook erg leuk. Maar helaas.  Oma was daar wel maar niet bij haar thuis. We gingen een groot gebouw in. Werd ik weer helemaal uitgekleed. Lag ik daar in mijn niksie. Mama weet toch dat ik dat niks vind. Ik natuurlijk huilen. Mama mij troosten. Ik moet op de weegschaal. Mama zei wat ben je toch een grote knul. Ik weeg nu 4295 gram. Knap he!! Ik trots. Daarna langs de meetlat. 53cm. Mama kijkt bedenkelijk. Ik geloof niet dat ik mijn benen goed recht had. Kleding maatje 56 begint klein te worden zegt mama dus ik denk niet dat ze die mevrouw echt gelooft. Ik ben natuurlijk ook erg groot. Na we dit hadden gehad gingen we een ander kamertje binnen.
Lekker bij mama opschoot. Wordt het dan toch nog gezellig. Maar neeeeee. Ging die mevrouw mijn luier uit doen. HEEEE hallo dat wil ik niet. Ik weer huilen. Die mevrouw aan mijn benen trekken en ik moest gaan zitten. Daar had ik geen zin in dus ik ging staan. Maar dat mocht weer niet. Daar moet ik nog even mee wachten. Vervolgens ging die mevrouw boven mijn hoofd hangen. Ik voorzichtig mijn ogen open. Oefff dat was schrikken die is lelijk. Ik weer huilen. Het was blijkbaar de bedoeling dat ik haar met mijn ogen en hoofd volgde als ze bewoog van links naar rechts. Ik ben niet de moeilijkste dus ik heb haar maar d'r zin gegeven. Ik ben wel mooi geslaagd voor dit onderdeel. Gelukkig mocht ik weer bij mama zitten. Maar wat hoor ik mama tegen mij zeggen. DIt is nog niet het ergste nee dat komt nog.
Ik benieuwd. Nou ik heb het geweten zeg. weer moest ik op een stom matje liggen. En wat gebeurt er. Hup een prik in mijn been. Ik krijsen. Maar mama deed niks ik moest daar blijven liggen. En hup ook nog 1 in mijn andere been. Daarna mocht ik bij mama zitten. En ik maar huilen en huilen. Mama vond mij erg zielig en oma ook. Ze probeerde mij te troosten maar even was ik ontroostbaar. Nee het zou je maar gebeuren die spuiten in je been. Wat een ochtend zeg.... Nu ga ik lekker slapen want ik ben heeel moe. Ik  denk dat mama geen kind aan me heeft de rest van de dag

 
Sibel PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
woensdag, 1 november 2006

Gisteren zijn Sibel en Linda op bezoek geweest. Het was erg gezellig. Linda en ik zijn weer bij gekletst en Sibel heb ik ook weer even kunnen bewonderen. Sibel was in een opperbest humeur. Ze heeft gezellig naast (een huilende)  Thijs gelegen in de box. Sibel was erg onder de indruk van de mobiel boven de box. Sibel groeit net als Thijs erg goed. Ik vind haar al weer een grote meid geworden. Wij koffie en thee gedronken en onze schatjes kregen de fles.  Makkelijk als je op dezelfde tijden met de voeding zit!

Natuurlijk heb ik ze weer op de foto gezet. (hoeveel fotoalbums zal Thijs hebben binnen 1 jaar??)

sibel en thijs

thijs en sibel

sibel en thijsje 

 

 
voorzichtig lachje PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
dinsdag, 31 oktober 2006

Al weken ben ik aan het "oefenen" met Thijs om hem te laten lachen. In zijn slaap kon hij dit al lang maar nu dus ook als hij wakker is!!!!! Al wel geteld heeft hij twee keer breed uit naar mij gelachen. Erg leuk. Helaas is het tot nu toe bij twee keer gebleven dus tja een foto maken kan ik er nog niet van. Nu wacht ik geduldig op zijn derde lachje ( helaas is geduld nou niet mijn sterkste kant Embarassed)

Woensdag zal er alles behalve gelachten worden door Thijs. Hij krijgt dan zijn eerste prikje Cry.  Jullie lezen wel hoe dat zal aflopen.

 

 
Marjoleijn PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
vrijdag, 27 oktober 2006

Vandaag is Marjoleijn langs geweest. Ze maakte hier de tussenstop vanuit Emmen om daarna door te rijden naar Limburg. Ze had voor Thijs nog een mooie boxspiraal meegenomen. Thijs is na het verschrikkelijke bad avontuur bij Marjoleijn in slaap gevallen.

marjoleijn

 
Stom bad PDF
Geschreven door Thijs   
vrijdag, 27 oktober 2006

Vanavond moest ik in een stom bad. Veel te groot en niet samen met papa of mama. De temperatuur was goed en de verwarming in de kamer stond aan. Dus papa en mama dachten een suc6 te hebben. Nou doe mij die tummytub maar dat is veel knusser.

Waardeloos zie mij maar hieronder.
badje

Het aankleden ging wel lekker vlot en ik had het niet zo koud gelukkig.
aankleden

 
(overgroot) Oma op bezoek PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
vrijdag, 27 oktober 2006

Vanochtend was Oma Cooijmans op bezoek. Voor het eerst in ons nieuwe huis. Voor dat ze er was heeft ze nog met Era en Thieu geshopt bij de KinderCompany in Lithoijen. Era had er wel de hele dag kunnen rondkijken of werken Wink. Het resultaat was een heel mooi shirtje en een stoere broek. Hij moet er nog wel even ingroeien, maar dat is een kwestie van tijd.

Oma Cooijmans

 
Wat ik nu toch gevonden heb PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
vrijdag, 27 oktober 2006

Kom ik net thuis van een lange avond school. (het was al 23:00 uur) en wat ligt er op de bank. Mijn 2 schatjes. De 3de zat al kwispelend voor de schuifpui. Zo kom ik iedere avond wel graag thuis. Snel kon ik nog even een foto schieten.

slapen

 
2 maanden PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
donderdag, 26 oktober 2006
2 maanden
 
Pyjama PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
woensdag, 25 oktober 2006

Vanavond heeft Thijs zijn eerste pyjama aan gekregen. Hopelijk zal Thijs er lekker in slapen.

pyjama

 
10.000ste PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
woensdag, 25 oktober 2006
Gisteren is de website voor de 10 duizendste keer bezocht in 2 maanden. Toch wel even het vermelden waard. We zullen ons best blijven doen de website bij te houden. Iedereen vindt het blijkbaar erg leuk.
 
Oom Bart PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 25 oktober 2006

Gisteren was mijn peetoom komen eten. Mama had lekker veel eten gemaakt want mijn oom Bart is een grote eter. Zo goed ga ik later als ik groot ben ook eten. Ik had van mama al gehoord dat hij zou komen dus ik ben mooi wakker gebleven zodat ik niks van het feest zou missen. Ik was eigenlijk wel moe dus ik heb wel wat gemopperd. Het voordeel van dat mopperen was dat ik mooi eerder mijn flesje kreeg ( dat moet ik dus vaker doen). Maar ik had eigenlijk geen echte grote honger dus heb niet veel gegeten. Oom Bart heeft mij ook nog geprobeerd om de fles te geven maar ik had echt geen zin.

Nu krijg ik nog eten uit mijn fles (lekker makkelijk) maar Bart heeft ook iets meegenomen als ik niet meer uit de fles drink. Ik heb mijn eerste bestek gehad. Met een autootje, bootje en beertje erop. Echt kei mooi. Maar het mag niet in de vaatwasser dus dat zal mama niet zo leuk vinden, maarja. Ik heb ook nog met Bart gespeeld. En dat heeft papa natuurlijk vastgelegd.

oom bart

 

 

 
Grote jongen PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
woensdag, 25 oktober 2006

Thijs wordt inmiddels al een grote knul. Dat vind ik in ieder geval. Vreemde mensen in de stad blijven maar zeggen dat hij klein is en zeker pasgeboren. NEEEEE hij wordt alweer 2 maanden. En met zijn 4 kilo gaat het de goede kant op. De kleinste maatjes past hij niet meer en we gaan langzaam naar de wat grotere maten.

Thijs houdt mij overdag goed bezig. Hij is veel wakker en heeft niet altijd zin om te slapen en dat laat hij dan ook duidelijk horen. Maar het is en blijft een lekkere vent!!

grote jongen

 
druk, druk,druk PDF
Geschreven door Thijs   
zaterdag, 21 oktober 2006

Afspraakje hier een winkeltje daar. Die papa en mama zijn drukke baasjes zeg.

  • Dan is papa weer niet thuis blijkt ie een dagje crossen te zijn. Wel voor het goede doel met gehandicapte kinderen op het circuit.
  • Mama heeft me even naar mijn nichtje gebracht. Dat was gezellig hoor. Ik heb er de tijd nog even kunnen rekken door nog een flesje te vragen. sorry mams.
  • Toen moest papa weer sleutelen aan de AX want die is nog niet helemaal goed. Er zit een nieuw motortje in.
  • In eens beweegt mijn hele box. Al snel had ik het in de gaten paps en mams zijn aan de sjouw alle meubeltjes staan weer eens anders. Maar alles lijkt nu nog groter en gezelliger in de woonkamer. Er zijn zelfs 2 nieuwe stoeltjes bij gekomen.
  • Ik, ik slaap soms erg slecht. Als ik in slaap val schrik ik er zelf wakker van. Nou dan laat ik me horen hoor pfffff.
  • S'nachts slaap ik wel lekker soms zelfs 7 uurtjes lang. Volgens mij genieten daar nog meer mensen van.
  • Verder heb ik nog wat bezoekjes meer gehad. Bij Joke en Louis, Timo was erg verbaasd.  Ellen en Theo zijn ook geweest. Verder Yolanda en Kim de oude buurtjes. Niet te vergeten Sander en Marc van de AXClub zijn blijven slapen. Antoine ook maar die heb ik niet gezien. Petra en Nicole van de apotheek kwamen ook beschuit met muisjes snoepen. Vrijdags zijn Els en Martijn ook geweest.
  • Morgen komen Petra en Jamie.
  • Zo ik geloof dat het voor meerdere hier bedtijd is dus gaaaaaaaaap ik nu snel mijn bedje in. Kiss

 

 
Lastige mama PDF
Geschreven door Thijs   
vrijdag, 13 oktober 2006

Mama valt me heel de dag lastig. Knipperdeknip en flitserdeflits in mijn ogen. Pfffff het is wat. Volgens mij heeft ze een nieuwe fotocamera gekocht. Die is "groot" maar volgens mij wel bijzonder. Hier wat fotogenieke kiekjes van mij.
hang1
ikke
ikke2
ikke3
ikke4
ìkke5

 
Badje PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
donderdag, 12 oktober 2006
Thijs (en ik) vinden badderen erg lekker. Ook het douchen bevalt hem erg goed. Maar als Thijs eigenlijk toe is aan de fles dan kan je maar beter niet in bad gaan.
bad1
bad2
 
Gekke bekken PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
dinsdag, 10 oktober 2006

Thijs huilt,slaapt, poept en drinkt goed, maar hij is ook een ster in gekke bekken trekken. Deze zin wat lastiger vast te leggen op de foto maar hier is alvast een beginnetje.

gek1
gek2

 
Thijs en Fieke PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
zondag, 8 oktober 2006
Afgelopen week is Thijs samen met ons op bezoek geweest bij Ingrid, Nico en Fieke.
Fieke is 10 daagjes eerder geboren in het ziekenhuis. Ingrid heeft dik 2 weekjes langs Dominique gelegen. Met veel lol maar zeker ook wel eens een snik!

De kraamvisite was erg leuk. Bij kletsen over hoe het allemaal ging en uiteraard foto's maken. Voor onze afwisseling aten we beschuit met rose muisjes. De blauwe muisjes worden binnenkort gepland.
fieke1
fieke2
 
Consultatiebureau PDF
Geschreven door Administrator   
woensdag, 4 oktober 2006

Vandaag ben ik met Thijs naar het consultatiebureau geweest. Het was ons eerste bezoekje daar en we kwamen gelijk een bekende tegen. Ik heb een vluchtige blik op onze achterbuurjongen van 1 week jonger danThijs kunnen werpen. Ook hier werd Thijs weer gewogen en gemeten. En wij wisten natuurlijk al dat hij een grote jongen aan het worden is. Maar dit werd daar bevestigd. Thijs is van 3080 gram naar 3360 gram gegaan in 1 week!! Dit vond de arts toch wel genoeg voor 1 week.  En hij is nu 50,6 cm lang. Al met al weer een tevreden arts!

 
Hang jongeren PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 4 oktober 2006

Zo sinds vandaag ben ik VET stoer. Ik heb nog steeds een mooie Zwitsal kuif EN ik heb tegenwoordig een hangplek. Ik kon niet vroeg genoeg beginnen. Van papa zijn werk heb ik een hangmat gekregen gaaf he!
hang2hang2
hang1

 
Thijs en Sibel PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
dinsdag, 3 oktober 2006
Vandaag zijn Thijs en ik bij Linda en Sibel op visite geweest. Het was erg gezellig en Thijs heeft een leuk kadootje gekregen! foto's volgen.

Een fotoreportage van deze twee ukkies kon niet uitblijven.
thijssibel
thijssibel2
 
Douche II PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
dinsdag, 3 oktober 2006

Gisteren heb ik voor het eerst gedouched met Thijs. Dat ging erg lekker. Thijs was al een paar uurtjes wakker en kreeg de slaap niet te pakken. Dus hebben we maar de kans gegrepen om eens te genieten en wat te proberen. Nou met suc6 de kleine sliep al snel! Dit keer hebben we wel een foto kunnen nemen.
douche1
douche II

 
Buik PDF
Geschreven door Thijs   
dinsdag, 3 oktober 2006
Ik slaap net zo lekker op mijn buik als mama. Dat deed zij nog tot eventjes voor de bevalling. Ik ben nu ook al begonnen. Ik sta ook op de foto met mijn duizendpoot van 60 CM. Die heb ik van mama's baas gehad.
buik1
slang
 
Op kraamvisite PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
dinsdag, 3 oktober 2006
Afgelopen woensdag was Apotheek Albers op visite. 1 collega Suzanne heeft met ons meegegeten. De rest van de dames + heer kwamen later. Waarvan er 2 nog even gezellig achter aan tafel zaten te eten. Dat is nog eens een keer iets anders als een beschuit met muisjes komen eten. (hoewel ze die hierna nog even vlot wegwerkte).
rammadan
 
lekker ventje PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
zondag, 1 oktober 2006

Alles gaat hier erg goed. Thijs slaapt goed, drinkt goed en hij is druk aan het oefenen op zijn glimlach. Ik kan niet wachten totdat hij bewust gaat lachen. Tot nu toe is het nog niet gelukt om zijn lieve lach op de foto te zetten maar ik blijf pogingen doen. Smile

 Dit weekend heb ik extra veel aandacht aan Thijs kunnen besteden want Joost is het weekend weg. Thijs heeft me lekker bezig gehouden 's nachts maar dat was wel gezellig. En we hebben een nieuwe "zak"voor Thijs gekocht. foto's volgens want ik heb momenteel geen fotograaf om er een van te maken. Tja dus er is eigenlijk heel weinig nieuws maar ik blijf genieten van ons lekkere ventje!!

 
Kinderarts PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
dinsdag, 26 september 2006
Vandaag is Thijs samen met ons naar de kinderarts geweest voor een controlebeurtje. Allereerst moest Thijs even uitgekleed worden. Daarna volgde de weegschaal. WOEI 3080 GRAM. Dat is 700 gram aangekomen in 2 weken. Helemaal niet verkeerd dus aangezien het normaal 700/800 gram per maand is. Toen kwam de meetlat, zo 2 cm gegroeid. De 50 cm zijn bereikt.
Verder was de kinderarts volledig tevreden dus we hoeven niet meer terug te komen.
 
Leuke foto's met peettante en mijn nichtje PDF
Geschreven door Thijs   
dinsdag, 26 september 2006

Er zijn nog wat leuke foto's van mij gemaakt. Effe showen.

 Speciaal voor Ingeborg.
inge
schaken
allen
myrthe

 
Douche PDF
Geschreven door Thijs   
dinsdag, 26 september 2006
Vandaag ben ik met mama voor het eerst onder de douche geweest. Wat is dit lekker zeg!! Ik vind het badje ook fijn maar dit is veel gezelliger. Ik vond het zo lekker dat ik erbij in slaap ben gevallen terwijl mama mijn haartjes aan het wassen was. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Ik snap niet dat papa zo graag in bad gaat. De douche is toch veel leuker?!
Mama wilde helaas geen foto maken van ons onder de douche. Flauw he!!!
 
Krullige stekeltjes PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
zondag, 24 september 2006

Eergisteren hebben we in de stad ook babygel gekocht. En daar hebben we mooie resultaten mee.

haartjes

 
In de nachtelijke uurtjes PDF
Geschreven door Thijs   
zondag, 24 september 2006

Vannacht heb ik papa eens uit zijn slaap gehouden. Ik had nog geen trek in mijn bedje en liet dat wel effe merken. Zelfs na een beetje extra melk vond ik dat het bedje nog niet voor mij bedoeld was. Papa heeft veel met me gewandeld in het donker. Hij mocht niet stil zitten van me. (lekker goed voor de conditie).
Uiteindelijk is Papa met mij naar beneden gegaan. Hey daar is Joepy die was ook al verbaast. Die kreeg al snel WEL de smaak weer te pakken.
joep
Om te proberen heeft papa mij in de Nijntjes wipstoel gelegd met een muziekje aan.
Voor de kou kreeg ik nog een kleedje.
wippen

 
De zak? PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
zondag, 24 september 2006

van 0 t/m 9 maanden. ahum Undecided

zak rechts
zaklinks

 
Lief? PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
zondag, 24 september 2006
lief
 
Shoppen PDF
Geschreven door Thijs   
vrijdag, 22 september 2006
Mama vergeet soms dat ik een jongen ben. Ik moest gister en vandaag mee naar de stad. Ik ben gisteren bij de kruidvat geweest voor mijn luiers. Ook heeft mama toen kleertje gekocht bij de Kindercompany in Lithoijen.
Vandaag hebben we een ijsje gegeten op het terras in Oss. Hoewel we, ik lag lekker te slapen in mijn wandelwagen. Na een uurtje zijn papa en mama weer terug gelopen naar huis.
 
Goede oren PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 20 september 2006

Vandaag zijn mijn oren getest. Tja ik vroeg me al af hoe ze dat gingen doen. 1 ding wist ik al zeker ze werken. De knuffels van Joep klinken irritant en papa grapte al dat ik piep moest zeggen tijdens de test. Nadat ik de deurbel gehoord had en Joep zich ook had laten horen werd er iets in mijn oor gefriemeld. Ze vertelde over een computer die aangezet moest worden en 2 minuten later werd er de V van voldoende getoond op het scherm. Mijn rechter oor is goed. Nadat mama mij had omgedraaid in mijn slaap was het linker oor aan de beurt. Ook die gaf een V. Zo dat hebben we ook weer gehad PIEP.
Mama vertelde papa dat we nog gaan wandelen buiten. Dat heb ik stiekem afgeluisterd.

meer info over de test heb ik HIER gevonden.

 
Uitslag Polls PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
woensdag, 20 september 2006

 

 De eerste poll ging over het Jongen/meisje verhaal. Ook voor ons was het nog een definitieve verrassing al had ik het e.e.a. herkend op de echo. De strijd ging zo te zien gelijk op. Er was nog iemand die gestemd had nadat het nieuwsbericht van Thijs op de website stond.

 Wat wordt het?

Jongetje
20   48.8%
 
Meisje
19   46.3%
 
2ling
2   4.9%
 

Tja nu de 2de pol. De puntenverdeling van "als ik papa of mama nat plas" Iedereen geeft de punten aan Thijs. Maar hoe komen wij nou aan de punten? Terugplassen is geen optie.
Ik tel dus nog steeds de keren datik of Dominique het haasje is.

Als ik papa nat plas, is het dan 1 punt voor mama (0 voor papa) of 1 punt voor mij?
Thijs
8   88.9%
 
Mama
1   11.1%
 

Heeft er iemand nog een leuk idee voor een nieuwe poll je mag HIER je berichtje achterlaten.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Resultaten 161 - 200 van 262
 
Top! Top!