Thijs de Ruiter.nl Advertisement
Home arrow Weblog oud-nieuw
zaterdag, 18 januari 2020
 
 
De webblog
Gekke bekken PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
dinsdag, 10 oktober 2006

Thijs huilt,slaapt, poept en drinkt goed, maar hij is ook een ster in gekke bekken trekken. Deze zin wat lastiger vast te leggen op de foto maar hier is alvast een beginnetje.

gek1
gek2

 
Badje PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
donderdag, 12 oktober 2006
Thijs (en ik) vinden badderen erg lekker. Ook het douchen bevalt hem erg goed. Maar als Thijs eigenlijk toe is aan de fles dan kan je maar beter niet in bad gaan.
bad1
bad2
 
Lastige mama PDF
Geschreven door Thijs   
vrijdag, 13 oktober 2006

Mama valt me heel de dag lastig. Knipperdeknip en flitserdeflits in mijn ogen. Pfffff het is wat. Volgens mij heeft ze een nieuwe fotocamera gekocht. Die is "groot" maar volgens mij wel bijzonder. Hier wat fotogenieke kiekjes van mij.
hang1
ikke
ikke2
ikke3
ikke4
ìkke5

 
druk, druk,druk PDF
Geschreven door Thijs   
zaterdag, 21 oktober 2006

Afspraakje hier een winkeltje daar. Die papa en mama zijn drukke baasjes zeg.

  • Dan is papa weer niet thuis blijkt ie een dagje crossen te zijn. Wel voor het goede doel met gehandicapte kinderen op het circuit.
  • Mama heeft me even naar mijn nichtje gebracht. Dat was gezellig hoor. Ik heb er de tijd nog even kunnen rekken door nog een flesje te vragen. sorry mams.
  • Toen moest papa weer sleutelen aan de AX want die is nog niet helemaal goed. Er zit een nieuw motortje in.
  • In eens beweegt mijn hele box. Al snel had ik het in de gaten paps en mams zijn aan de sjouw alle meubeltjes staan weer eens anders. Maar alles lijkt nu nog groter en gezelliger in de woonkamer. Er zijn zelfs 2 nieuwe stoeltjes bij gekomen.
  • Ik, ik slaap soms erg slecht. Als ik in slaap val schrik ik er zelf wakker van. Nou dan laat ik me horen hoor pfffff.
  • S'nachts slaap ik wel lekker soms zelfs 7 uurtjes lang. Volgens mij genieten daar nog meer mensen van.
  • Verder heb ik nog wat bezoekjes meer gehad. Bij Joke en Louis, Timo was erg verbaasd.  Ellen en Theo zijn ook geweest. Verder Yolanda en Kim de oude buurtjes. Niet te vergeten Sander en Marc van de AXClub zijn blijven slapen. Antoine ook maar die heb ik niet gezien. Petra en Nicole van de apotheek kwamen ook beschuit met muisjes snoepen. Vrijdags zijn Els en Martijn ook geweest.
  • Morgen komen Petra en Jamie.
  • Zo ik geloof dat het voor meerdere hier bedtijd is dus gaaaaaaaaap ik nu snel mijn bedje in. Kiss

 

 
Grote jongen PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
woensdag, 25 oktober 2006

Thijs wordt inmiddels al een grote knul. Dat vind ik in ieder geval. Vreemde mensen in de stad blijven maar zeggen dat hij klein is en zeker pasgeboren. NEEEEE hij wordt alweer 2 maanden. En met zijn 4 kilo gaat het de goede kant op. De kleinste maatjes past hij niet meer en we gaan langzaam naar de wat grotere maten.

Thijs houdt mij overdag goed bezig. Hij is veel wakker en heeft niet altijd zin om te slapen en dat laat hij dan ook duidelijk horen. Maar het is en blijft een lekkere vent!!

grote jongen

 
Oom Bart PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 25 oktober 2006

Gisteren was mijn peetoom komen eten. Mama had lekker veel eten gemaakt want mijn oom Bart is een grote eter. Zo goed ga ik later als ik groot ben ook eten. Ik had van mama al gehoord dat hij zou komen dus ik ben mooi wakker gebleven zodat ik niks van het feest zou missen. Ik was eigenlijk wel moe dus ik heb wel wat gemopperd. Het voordeel van dat mopperen was dat ik mooi eerder mijn flesje kreeg ( dat moet ik dus vaker doen). Maar ik had eigenlijk geen echte grote honger dus heb niet veel gegeten. Oom Bart heeft mij ook nog geprobeerd om de fles te geven maar ik had echt geen zin.

Nu krijg ik nog eten uit mijn fles (lekker makkelijk) maar Bart heeft ook iets meegenomen als ik niet meer uit de fles drink. Ik heb mijn eerste bestek gehad. Met een autootje, bootje en beertje erop. Echt kei mooi. Maar het mag niet in de vaatwasser dus dat zal mama niet zo leuk vinden, maarja. Ik heb ook nog met Bart gespeeld. En dat heeft papa natuurlijk vastgelegd.

oom bart

 

 

 
10.000ste PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
woensdag, 25 oktober 2006
Gisteren is de website voor de 10 duizendste keer bezocht in 2 maanden. Toch wel even het vermelden waard. We zullen ons best blijven doen de website bij te houden. Iedereen vindt het blijkbaar erg leuk.
 
Pyjama PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
woensdag, 25 oktober 2006

Vanavond heeft Thijs zijn eerste pyjama aan gekregen. Hopelijk zal Thijs er lekker in slapen.

pyjama

 
2 maanden PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
donderdag, 26 oktober 2006
2 maanden
 
Wat ik nu toch gevonden heb PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
vrijdag, 27 oktober 2006

Kom ik net thuis van een lange avond school. (het was al 23:00 uur) en wat ligt er op de bank. Mijn 2 schatjes. De 3de zat al kwispelend voor de schuifpui. Zo kom ik iedere avond wel graag thuis. Snel kon ik nog even een foto schieten.

slapen

 
(overgroot) Oma op bezoek PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
vrijdag, 27 oktober 2006

Vanochtend was Oma Cooijmans op bezoek. Voor het eerst in ons nieuwe huis. Voor dat ze er was heeft ze nog met Era en Thieu geshopt bij de KinderCompany in Lithoijen. Era had er wel de hele dag kunnen rondkijken of werken Wink. Het resultaat was een heel mooi shirtje en een stoere broek. Hij moet er nog wel even ingroeien, maar dat is een kwestie van tijd.

Oma Cooijmans

 
Stom bad PDF
Geschreven door Thijs   
vrijdag, 27 oktober 2006

Vanavond moest ik in een stom bad. Veel te groot en niet samen met papa of mama. De temperatuur was goed en de verwarming in de kamer stond aan. Dus papa en mama dachten een suc6 te hebben. Nou doe mij die tummytub maar dat is veel knusser.

Waardeloos zie mij maar hieronder.
badje

Het aankleden ging wel lekker vlot en ik had het niet zo koud gelukkig.
aankleden

 
Marjoleijn PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
vrijdag, 27 oktober 2006

Vandaag is Marjoleijn langs geweest. Ze maakte hier de tussenstop vanuit Emmen om daarna door te rijden naar Limburg. Ze had voor Thijs nog een mooie boxspiraal meegenomen. Thijs is na het verschrikkelijke bad avontuur bij Marjoleijn in slaap gevallen.

marjoleijn

 
voorzichtig lachje PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
dinsdag, 31 oktober 2006

Al weken ben ik aan het "oefenen" met Thijs om hem te laten lachen. In zijn slaap kon hij dit al lang maar nu dus ook als hij wakker is!!!!! Al wel geteld heeft hij twee keer breed uit naar mij gelachen. Erg leuk. Helaas is het tot nu toe bij twee keer gebleven dus tja een foto maken kan ik er nog niet van. Nu wacht ik geduldig op zijn derde lachje ( helaas is geduld nou niet mijn sterkste kant Embarassed)

Woensdag zal er alles behalve gelachten worden door Thijs. Hij krijgt dan zijn eerste prikje Cry.  Jullie lezen wel hoe dat zal aflopen.

 

 
Sibel PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
woensdag, 1 november 2006

Gisteren zijn Sibel en Linda op bezoek geweest. Het was erg gezellig. Linda en ik zijn weer bij gekletst en Sibel heb ik ook weer even kunnen bewonderen. Sibel was in een opperbest humeur. Ze heeft gezellig naast (een huilende)  Thijs gelegen in de box. Sibel was erg onder de indruk van de mobiel boven de box. Sibel groeit net als Thijs erg goed. Ik vind haar al weer een grote meid geworden. Wij koffie en thee gedronken en onze schatjes kregen de fles.  Makkelijk als je op dezelfde tijden met de voeding zit!

Natuurlijk heb ik ze weer op de foto gezet. (hoeveel fotoalbums zal Thijs hebben binnen 1 jaar??)

sibel en thijs

thijs en sibel

sibel en thijsje 

 

 
Auwwwwwww PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 1 november 2006

Auwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.

Wat een ochtend. Eerst moest ik in bad. Ik ga nooit 's morgens in bad dus ik vond dat maar raar. (dit kwam omdat ik zeker gisteravond na mijn flesje zo lekker lag te slapen). Maar ja hadden we dat gehad mocht ik niet eens lekker naar mijn bed. Nee hoor. Hup jas aan en in de maxicosi. Ook goed.
Misschien gingen we naar oma. Vind ik ook erg leuk. Maar helaas.  Oma was daar wel maar niet bij haar thuis. We gingen een groot gebouw in. Werd ik weer helemaal uitgekleed. Lag ik daar in mijn niksie. Mama weet toch dat ik dat niks vind. Ik natuurlijk huilen. Mama mij troosten. Ik moet op de weegschaal. Mama zei wat ben je toch een grote knul. Ik weeg nu 4295 gram. Knap he!! Ik trots. Daarna langs de meetlat. 53cm. Mama kijkt bedenkelijk. Ik geloof niet dat ik mijn benen goed recht had. Kleding maatje 56 begint klein te worden zegt mama dus ik denk niet dat ze die mevrouw echt gelooft. Ik ben natuurlijk ook erg groot. Na we dit hadden gehad gingen we een ander kamertje binnen.
Lekker bij mama opschoot. Wordt het dan toch nog gezellig. Maar neeeeee. Ging die mevrouw mijn luier uit doen. HEEEE hallo dat wil ik niet. Ik weer huilen. Die mevrouw aan mijn benen trekken en ik moest gaan zitten. Daar had ik geen zin in dus ik ging staan. Maar dat mocht weer niet. Daar moet ik nog even mee wachten. Vervolgens ging die mevrouw boven mijn hoofd hangen. Ik voorzichtig mijn ogen open. Oefff dat was schrikken die is lelijk. Ik weer huilen. Het was blijkbaar de bedoeling dat ik haar met mijn ogen en hoofd volgde als ze bewoog van links naar rechts. Ik ben niet de moeilijkste dus ik heb haar maar d'r zin gegeven. Ik ben wel mooi geslaagd voor dit onderdeel. Gelukkig mocht ik weer bij mama zitten. Maar wat hoor ik mama tegen mij zeggen. DIt is nog niet het ergste nee dat komt nog.
Ik benieuwd. Nou ik heb het geweten zeg. weer moest ik op een stom matje liggen. En wat gebeurt er. Hup een prik in mijn been. Ik krijsen. Maar mama deed niks ik moest daar blijven liggen. En hup ook nog 1 in mijn andere been. Daarna mocht ik bij mama zitten. En ik maar huilen en huilen. Mama vond mij erg zielig en oma ook. Ze probeerde mij te troosten maar even was ik ontroostbaar. Nee het zou je maar gebeuren die spuiten in je been. Wat een ochtend zeg.... Nu ga ik lekker slapen want ik ben heeel moe. Ik  denk dat mama geen kind aan me heeft de rest van de dag

 
Trein PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
vrijdag, 3 november 2006

Gisteren is Thijs voor het eerst met de trein mee geweest. Samen met Mama en Oma naar de jonge gezinnenbeurs in de jaarbeurs. Dominique was het treinen al gewend maar zo met de kinderwagen is toch even wat anders. En je raadt het al ze was niet de enige met een kleine uk en een grote wandelwagen. In de jaarbeurs was het nog drukker.
Op de terugweg heeft Thijs nog de fles gekregen in de trein. De snoeperd!

trein
trein2

 

 

 

 
Verjaardag PDF
Geschreven door Thijs   
vrijdag, 3 november 2006

Vandaag ben ik op verjaardag geweest. Gezellig met mama naar Anthea. Ook daar leek het wel een jonge gezinnenbeurs. Éen manneke "Bob" stuiterde al rond en een ander kleintje net zoals ik,  was er ook. Celesta had al een mooie babybuik. Ik vind het spannend hoor wordt het een vriendje of vriendinnetje.

Anthea gefeliciteerd hoor met je verjaardag!

 
Stoer PDF
Geschreven door Thijs   
maandag, 6 november 2006

Veel hoef ik bij deze foto's niet te zeggen. Want zeg nou zelf ik ben toch de meest stoere vent hier in huis!! (wel wil ik nog even de dames van de apotheek bedanken voor deze mooie outfit!)

stoer

 

stoer2

 

 
Eerste vriendje PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 8 november 2006
Vanavond was mijn eerste vriendje op bezoek. Bodhy is de buurjongen en nu 8 maandjes jong. We schelen dus maar een half jaartje! Hier staan we samen op de foto.
Bodhy en ik
Ook heb ik nog een foto van mij in mijn nieuwe pakje. Ik vind hem gaaf!
ruitje
 
zwaar PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
dinsdag, 14 november 2006

Thijs wordt nu echt een grote knul. Ik ben vandaag nog even langs het consultatiebureau geweest om hem te wegen. Hij weegt nu 4680 gram. Op 20 gram na 2 keer zoveel dan bij zijn geboorte.
Er was daar nog een babytje die 4 weken te vroeg is geboren. ZIj woog nu 2700 gram. Dat is dus echt klein!! Kan me nu al bijna niet meer voorstellen dat Thijs ook zo klein is geweest.
De kleinste maatjes kleren die liggen nu echt niet meer in de kast. We zijn overgestapt op maatje 62!!

Verder gaat alles goed. Thijs slaapt 's nachts erg goed. Nu alleen overdag nog...... Maar hij vindt het veel te leuk om zich heen te kijken wat er allemaal gebeurt.
Het eerste fotoalbum is inmiddels vol. Daar zitten foto's in tot 19-9 dus ik loop al wat achter met inplakken. Eerst maar een nieuw album kopen.

Met de voorbereiding van zijn doop zijn we ook al druk bezig. Vanavond gaan we naar de kerk om daar alles te regelen en voor te bereiden. Ik ben benieuwd....

 
Doopvoorbereiding PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
woensdag, 15 november 2006
Gisteravond zijn we naar de kerk geweest om de doop van Thijs voor te bereiden. Met een aantal andere stellen werd het boven verwachting een gezellige avond. Er werden leuke punten aangevoerd en toch best actief meegedaan. De doop werd doorgenomen dus we weten nu wat ons te wachten staat. We wilde eerst een standaard mis laten doen maar we hebben besloten om de mis toch zelf in elkaar te zetten. Tot diep in de nacht eraan gewerk en het is nu bijna af. Thijs vond dit nachtelijke avontuur erg gezellig. Hij dacht laat ik gezellig wakker blijven. Al pratend en lachen hield hij me aardig bezig. Erg gezellig. Nu maar hopen dat hij snapt dat ik vanavond wel wil gaan slapen.
 
Doop van Thijs PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
maandag, 27 november 2006

Hallo allemaal,

Ja echt waar we zijn druk in de weer. Of het is met school of we zijn weer eens op pad.
Nadat we hadden voorgenomen de foto's toch echt afgelopen weekend op internet te plaatsen zijn ze er nu dan toch.
Klik hier voor het foto album!

Het was een erg mooie dag. Alles was goed geregeld en ging lekker vlot. Zelfs Thijs werkte graag mee door lekker te slapen tijdens de doop. Je had er werkelijk geen kind aan.

Iedereen bedankt voor zijn of haar leuke bijdrage.

 
Lekkere fles PDF
Geschreven door Administrator   
maandag, 27 november 2006

En snel weer in dromenland. Goed he zelf gevonden die duim.

duimfles

 
Buideldier PDF
Geschreven door Thijs   
maandag, 27 november 2006

Zie mij hier, ik lijk wel een buideldier. Ze sjouwen me overal heen. Zelfs als ik niet wil slapen lopen ze mij met de hond rond.

buideldier

 
Sibel en Thijs PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
maandag, 4 december 2006

Vorige week zijn Thijs en ik bij Sibel en Linda geweest. Ik vond het erg gezellig.
Thijs en Sibel misschien ook wel. Ze hebben samen gemopperd, gehuild en gegeten en thijs heeft ook nog geslapen. Over een paar maanden kunnen ze ook samen spelen.
Thijs is bijna even groot als Sibel. Maar ook sibel is al een hele dame geworden.

thijs en sibel

 
bad??!! PDF
Geschreven door Thijs   
maandag, 4 december 2006

Een tummietub, babybad en groot bad. Dit was al bekend.Maar waar ben ik nu in beland?? Er zat water in en ik werd gewassen maar wat een raar bad. Dit was bij oma. Wel lekker warm maar een beetje gek. Tuurlijk heeft opa foto's gemaakt.
Kijk mij maar eens zitten.

badje

badje2

 
Sinterklaasfeestje PDF
Geschreven door Thijs   
dinsdag, 5 december 2006

Afgelopen zaterdag was mijn eerste sinterklaasfeestje. Nu had ik nog nooit van sinterklaas gehoord dus mama heeft mij het verhaal verteld. Het verhaal was nogal lang en wat ik in ieder geval onthouden heb is dat ik cadeautjes krijg Laughing.
Het feest was bij Boer Goossens en door papa zijn werk georganiseerd. Ik vond het erg spannend maar mama verzekerde mij dat alleen de aller liefste piet van heeeel de wereld mij vast mocht houden. Nou en als mama dat zegt dan is dat zo. Het was dus van papa zijn werk maar toen we daar aankwamen was ik papa al snel kwijt. Ik zag wel 3 pieten maar papa was verdwenen. Achja het zal wel. Het feestje duurde wel een beetje lang en ik kon maar moeilijk slapen tussen 41 andere kinderen. Ik heb een mooie slak gehad om blokjes in te gooien. Maar dat is voor nu nog een beetje moeilijk. Maar ik word snel een grote jongen zegt mama.

piet

sint

sinterklaas

sintje

 
5 december PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
donderdag, 14 december 2006

Sinterklaas en zwarte piet zijn ook dit jaar al voor thijs langs geweest. Langs ja... Niet binnen. Ze hebben wel een zak cadeautjes voor kleine thijs achter gelaten.

sinterklaas thuis

Thijs vond het allemaal wel best.

sint en piet

Veel cadeautjes voor een kleine jongen!!

sintje

Gezellig bij papa en mama  op schoot cadeautjes "uitpakken"

uitpakken bij mama

 Thijs kan voorlopig weer vooruit met zijn  speelgoed!!

 cadeautjes

 
BAH!!!! PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
donderdag, 14 december 2006

Dit trof joost aan.
Thijs heeft het speciaal voor zijn papa bewaard toen mama even weg was.
Goed gedaan Thijs!!

poepbroek

 
Liefff PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
donderdag, 14 december 2006

Wij hebben toch wel de liefste, knapste en mooiste zoon van heel de wereld!!
Geloof je het niet. Kijk maar zelf en oordeel!

lief 1

lief 2

lief 3

lief 4

lief 5

 
eerste hapje PDF
Geschreven door Thijs   
donderdag, 14 december 2006

Mmmmm lekker ik had mijn buikje rond gegeten (mijn fles was leeg) en ik dacht nu mag ik gaan spelen. Maar helaas. Mama had wat anders in gedachten. De wipstoel werd erbij gepakt en ik kreeg een soort spuugdoek om mijn nek geknoopt.
Waar gaat dit toch heen denk ik nog.
Er komt wat later blijkt een bord en een lepel bij met pap er in. Ik wist niet wat ik hier mee moest maar mama zei dat we gingen oefenen met eten van een lepeltje. Nu vind ik veel best maar wat me nu toch overkwam. Ze stopte gewoon een plastik ding in mijn mond. Ik die lieve Thijs die nog nooit iets anders in zijn mond heeft gehad dan een speen en wat vingers.
Mama vond het geloof ik wel erg leuk. Ze was helemaal enthousiast tegen mij. Kijk en dat vind ik natuurlijk ook erg gezellig dus ben ik maar lekker tegen d'r gaan lachen.
Papa maakte wat foto's zodat jullie zelf kunnen zien wat ik er van vond.

pap

hapje

hapje 2

pap 2

 

 
badderen PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
zondag, 17 december 2006

Thijs lekker in badje in de "Tummy Tub".
Hij past er nog makkelijk in en hij vindt het erg leuk. Niet alleen schuimbubbels in het water maar Thijs kan ook bubbels (bellen) blazen.
bad1

bad2
bad3

bad4

bad5

 
Nieuw vriendje, Djayden PDF
Geschreven door Thijs   
dinsdag, 19 december 2006

Afgelopen vrijdag ben ik in het buitenland geweest. Eerst legaal en daarna nog even illegaal.
We zijn in Limburg geweest bij Celesta en Christian. We zijn zelfs nog even uit eten geweest bij de pizzaria in Duitsland.

En laat in de avond zijn we naar huis gegaan nadat papa nog wat computerdingen had gedaan.
Ik heb lekker geslapen maar Celesta vast niet. Wat een kleine begon zich aan te kondigen.
En hier is Djayden dan:
djayden0

djayden1

Sprekend Christian???

djayden2

 
Kerst PDF
Geschreven door Thijs   
maandag, 25 december 2006

Vandaag zitten papa en mama lekker in een vakantiehuisje. Ik lig heerlijk na te dromen over wat ik allemaal al heb gedaan. Het begon met een paar foto's onder een boom met veel lichtjes. Wauw dat is gaaf om naar te kijken.
Ik hoorde dat papa nog een mooie stunt heeft gemaakt met die boom. Ja echt hij heeft hem plat gereden met de auto Cry.
Gelukkig hoefde er geen verzekering bij aan de pas te komen.

Iedereen fijne kerstdagen hoor!

wipkerst

 
Echt zwemmen PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
maandag, 25 december 2006

 Thijs heeft zijn eerste zwemles gehad in het grote bad.
Het kinderbadje en andere delen van het subtropisch zwembad waren 31 graden.
Eens lekker zwemmen dus. En dat ging ook met een big smile.
Om niet verders af te koelen hebben we daarna nog op 35 graden gebubbeld. Daar werd ook flink in het water getrappeld.
Ik heb nog even gezwommen nadat Thijs de douche gezien had. De Maxi Cosi bracht in het zwembad een ideale warme uitkomst.

 

zwem2

zwem3

zwem4

zwem5

 
Lachen! PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 27 december 2006

Zo ik zal het iedereen is goed laten zien wat ik kan. Zonder dat je het echt kan zien. Oke misschien hoor ik hier wel iets anders te doen maar dit vinden jullie ook vast niet erg.
bed

En nog meer leuke foto's waar ik me ook wel bij laat horen.

wiplach

ski
En ik blijf maar door gaan. Helemaal geen probleem hoor. SCHATER
lach

 
Samen plezier PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 27 december 2006
Vanavond mocht papa mij effe de fles geven nadat we al een feestje met de pap hadden.
Gelukkig was ik niet ongeduldig. We hadden al gegeten in het wok restaurant dat was bere gezellig. En dat werd een beetje later dan verwacht/gepland.

Maar nu nog een fotootje toen de fles al voor de helft op was. (mijn rechterduim is lekker dan de fles)
Tja ik had het een beetje moeilijk maar ben ook flink verkouden en lijk een beetje verhoging te hebben.
samen
 
Nieuwjaar PDF
Geschreven door Thijs   
vrijdag, 5 januari 2007

Namens mijn mama en papa en mijzelf wil ik iedereen een heel fijn, gelukkig, liefdevol, succesvol en  wat je nog maar meer kan bedenken wensen.
Ik word in dit nieuwe jaar vast een grote jongen.

Met oud en nieuw zijn we lekker thuis gebleven. Mama en papa hebben lekkere kaasjes gegeten en 2 champagne flessen geopend ( mogen jullie raden of we ze ook hebben leeg gedronken....) en natuurlijk heeft papa vuurwerk afgestoken. DIt hebben ze me de volgende dag verteld want ik was in dromenland tijdens de jaarwisseling. Misschien maak ik het dit jaar wel allemaal mee!!!!   

En dikke knuffel aan jullie allemaal

En als het goed is ga ik DIT later nooit doen. Beloofd!
Een paar rotjong uit de buurt hadden dit gedaan maar papa heeft ze gepakt. Innocent

klapper

 
kinderdagverblijf PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
vrijdag, 5 januari 2007

Gisteren is Thijs voor het eerst naar het kinderdagverblijf gegaan.
Voor mij wel erg spannend maar Thijs heeft er weinig van gemerkt.
Slapen deed hij daar wat minder. Maar ze zijn wel heel lief voor hem geweest. Hij mocht zelfs 1,5 uur op de arm bij een leidster slapen. Die had maar 2 kindjes dus het was lekker rustig. Ze vond het geloof ik wel gezellig met thijs.
Thuis heeft hij gelijk 2 uur geslapen. Er moe was hij van alle indrukken.
Erg moe ben ik ook weer van het werken. Dat ben ik niet meer gewend na een half jaar thuis zitten. Maar het was wel weer erg gezellig met mijn collega's.
Na een paar weken zullen we wel het ritme te pakken krijgen. Nu is het als ik thuis kom lekekr op de bank ploffen en met Thijs knuffelen. Dit vind Thijs alleen maar erg gezellig!!

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Resultaten 81 - 120 van 262
 
Top! Top!