Thijs de Ruiter.nl Advertisement
Home arrow Weblog oud-nieuw
donderdag, 2 juli 2020
 
 
De webblog
Flessen PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
dinsdag, 5 september 2006

Zo even tijd voor een berichje. Ondanks dat Thijs nog niet thuis is hebben we het al erg druk. Het op en neer rijden naar het ziekenhuis kost veel tijd en energie zeker voor Dominique. We houden nu aan om 3 voedingen per dag te doen. (9 uur, 15 uur en 21 uur. )
Op die tijden is het de bedoeling dat Thijs de speen van de fles in de mond heeft. Mooi streven! Er wordt aangeraden een kwartiertje voor de flestijd aanwezig te zijn. Dan kan je even knuffelen in de hoop dat hij wakker wordt. En vaak hebben we nog een poepluier te doen Sealed. Ik kan je vertellen die ruiken al flink "goed". Na het flessen wat zeker een half uurtje kost mag hij onbezorg even een boertje laten. (ben jaloersWink en zou het soms graag voor doen)
Daarna is het voor de andere even tijd om Thijs te bewonderen en te kijken hoe hij vooruitgaat. Dus we zitten al in bepaalde ritmes en schema's. Alleen mogen wij s'nachts nog even doorslapen. Hopelijk is dat echt nog maar even al wil de fles zelf nog niet echt vlotten.

Gisteren schreven we over de volle flesjes die door Thijs zonder sonde naar binnen worden gebracht. Vandaag lag hij toch meer te soesen. We hadden het over 50CC's die zelf gedronken werden en nu is het met geluk 25CC. Ook proberen we vanaf nu onze eigen flessen uit. Dit om te kijken hoe het gaat en om de overstap een stuk makkelijker te maken naar huis.

Wie weet hoe het dadelijk gaat het is al weer bijna tijd om in de auto te springen. Dus wordt vervolgd!

 
Trots bezoek PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
dinsdag, 5 september 2006

Vandaag is peetoom Bart langs gekomen. Hij had al verklapt dat er een bijzonder kadootje aan kwam. Thijs was zo wakker dat Bart hem even vast heeft mogen houden. Dat is even onwennig.
bart1

Nou het kadootje!
bart2
bart3
bart4

Zo nog 3 cm en Thijs pas ook op de meetlat. Hij is een paar cm gegroeid afgelopen week.

 
Speentje PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
woensdag, 6 september 2006

Zo wat is ons manneke wakker. Vanavond had hij er gretig zin in. Lekker wakker begint hij aan zijn eigen Aevent fles te lurken. (heeft hij sinds 9 voedingen) NA 5 minuutjes even op adem komen. Zo dat leek even goed te gaan. Helaas, hoe goed hij ook zoog er was wel 5 CC gedronken Frown.  Na 5 minuten nog maar eens kijken, Thijs deed ook zo goed zijn best dus het leek wel lekker te gaan. Hij had niets gedronken Undecided.
Laten we maar eens een ziekenhuis fles pakken met een andere, zachtere, speen. Éen ding werd heel snel duidelijk tijd voor andere flessen/spenen. Dominique gaat morgen gelijk een andere fles voor ons Poppeke kopen.  Helaas had Thijs al wat energie verspeeld anders was de 50 CC fles leeg geweest er zat nu nog een beetje in. Morgen gaat de fles vast weer leeg! Dat moet ook wat bij 7 lege flessen van 55/60 CC mag hij zijn eigen babykamer komen bewonderen!

speentje

 
I love ... PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 6 september 2006

Papa zou zeggen I LOVE SCHEUREN Thijs. Maar ik heb nu iets heel moois waar ik me op kan uitleven. Een echte I love mama. Ze is ook echt heel lief voor mij. Ze vertelt allerlei leuke verhaaltjes en ik weet altijd precies wat we gaan doen. Kroelen en knuffelen vind ik echt geweldig! Moet je eens kijken wat ze voor me heeft meegebracht.

 love mama

Mama zegt altijd een fopspeen/tut kan ik nog afpakken je duim niet. Nou die is ook lekker hoor!

love mama 2

Lief he!

 
Wakker PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 6 september 2006

Vanavond was ik heel wakker. Ik heb alles goed bekeken. Honger heb ik ook al maar eerst krijg ik nog een schone luier..Kijk maar mijn handen gaan er zo in.
lekker vingers
Verder mijn verrassing!
verrassing
wakker2

Na bezoek en kadootjes en mijn mooie/lekkere tut ben ik in slaap gevallen.
Al spiek ik af en toe om te kijken wie er nog in de buurt is. Hehe en als mama dat ziet dan blijf ze nog even.
spieken

 
Verrassing, effe wandelen PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 6 september 2006

Verrassing op verrassing. Vandaag heb ik lekker de fles gehad. Weer een nieuw speentje dus effe wennen. Maar ik dronk er wel lekker uit. Mama was me lief aan het vasthouden terwijl Ria (Oma) er ook bij was. Komt daar ineens papa binnen lopen. Die moest toch werken. Dat was zelfs voor mama een verrassing, maarja ik vind dat wel heel lief!

Ik had net mijn flesje leeg (met wat hulp) had al een boertje gelaten dus dacht ik zal zo wel in mijn bedje moeten. Wordt er in eens een karretje tevoorschijn getoverd met 4 wielen. Ik dacht weer een kadootje. Maar nee hoor het was een wandelwagen. Ik had papa en mama er al vaker over horen praten. In- en uitklappen en oefenen thuis op de gang. Ik mocht mee een ritje maken buiten. Nou dat was me even lekker. Ze hebben me heerlijk rond gereden rondom het ziekenhuis. En ik, ik lag lekker te slapen.

slaaplekker
wandel1
wandel2
wandel3

 
Voedingen PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
donderdag, 7 september 2006
Gisterenavond ging de fles leeg bij mij, YES 50CCtjes! Vanmorgen iets minder. Hij had flink van zich laten horen en was al even druk wakker. Helaas kostte dat dus iets te veel energie 30CC zelf op. (Zeker dat vingertjes zuigen). Maar wel het goede nieuws dat Thijs over gaat op 7 voedingen. De voeding van 3 uur in de nacht gaat er vanaf. Nou hopen dat hij lekker blijft door slapen.
 
Minimale intake PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
zaterdag, 9 september 2006

Thijs doet het momenteel erg goed.  GIsteren een gesprekje met de kinderarts gehad. Ze was tevreden over Thijs maar hij moet nog wel wat zwaarder worden. Thijs is hard op weg om hier voor te zorgen. Vandaag zit hij weer op zijn geboortegewicht en dat is een goed teken.
Thijs is op de minimale intake gezet. Dat wil zeggen dat hij zelf per 24 uur minimaal 360ml moet drinken in 7 voedingen. Hij krijgt 7 keer 60ml aangeboden. Vanmorgen heeft hij al 1 keer 50 en 1 keer 55ml gedronken dus we hebben de goede hoop dat hij dat voor vandaag gaat halen. We zijn weer een stapje dichter bij huis........

 
Minimale intake II PDF
Geschreven door Administrator   
zaterdag, 9 september 2006

Zo nog 1 flesje en de eerste dag van de minimale intake (van 360CC) zit erop. Het gaat tot op heden nog best goed ook.

Voedingstijd  hoeveelheid per keer subtotaal
 06:00 uur 50CC 50CC
 09:00 uur 55CC 105CC
 12:00 uur 40CC 145CC
 15:00 uur50CC 195CC
 18:00 uur 60CC 255CC
 21:00 uur 60CC 315CC
 24:00 uur ??CC 

Zo meteen dus de laatste fles, doorgaans drinkt hij 's avonds genoeg!

 
Bas en Ida PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
zondag, 10 september 2006

Afgelopen weekend kreeg Thijs bezoek. Bas en Ida zijn langs geweest. Zij hebben Thijs alleen vanaf het internet kunnen bekijken in Griekenland. Hier een paar trotse vrienden op de foto. Allereerst ik zelf want dat was ook al weer effe geleden.
stoer
stoer2`
ida
bas
Kijk maar uit Bas dadelijk pakt hij je bij je oren Wink
idabas

 
Minimale intake III PDF
Geschreven door Administrator   
zondag, 10 september 2006

Zo nog 1 flesje en de eerste dag van de minimale intake (van 360CC) zit erop. Het gaat tot op heden nog best goed ook.
Zaterdag:

Voedingstijd  hoeveelheid per keer subtotaal
 06:00 uur 50CC 50CC
 09:00 uur 55CC 105CC
 12:00 uur 40CC 145CC
 15:00 uur50CC 195CC
 18:00 uur 60CC 255CC
 21:00 uur 60CC 315CC
 24:00 uur 60CC

 375CC


Ook de zondag zijn we doorgegaan met de minimale intake van 360CC
Tot op heden gaat het nagenoeg vlekkeloos! De voeding van 55CC zat er in 10 minuten in! Maar het laatste beetje wilde echt niet meer. Een dikke slaap was Thijs verzonken.
Voedingstijd Hoeveelheid  Subtotaal
 06:00 uur60CC 60CC 
 09:00 uur60CC 120CC 
 12:00 uur60CC 180CC 
 15:00 uur55CC 235CC 
 18:00 uur  
 21:00 uur  
 24:00 uur  

We zijn benieuwd maar verwachten er veel van.

 
Wordt Th.... . PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
zondag, 10 september 2006
Wordt Thijs thuis verwacht. Nou dat zit er dik in. De minimale intaken gaan zo goed dat Thijs waarschijnlijk morgen na de voeding van 09:00 uur naar huis toe mag Laughing.
Wij zijn er klaar voor.
wordtthijsthuisverwacht
Nog even geduld morgen (maandag) weten we het definitief.
 
Thijs is thuis PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
maandag, 11 september 2006

Eindelijk vandaag zijn we voor het laatst gaan flessen in het ziekenhuis. Thijs had het volgens mij al snel door. In 8 minuten werd de fles leegewerkt. Toen was het nog even wachten op de kinderarts. Ons geduld werd flink op de proef gesteld, maar uiteindelijk om 11 uur zijn we huiswaarts gegaan. Thijs hebben we flink ingepakt.
thijs
thijs2
thijs3
thijs wakker
Maxi Cosi Cabrio met kadootjes voor de 2 afdelingen.
maxicosi
Thijs net thuis nog lekker warm ingepakt, Joep vindt het reuze interessant.
thuisthuis
Joep rustig op een knauw staafje. Die was behoorlijk druk en nieuwsgierig.

joep
thuis duim`
Zo nog even uitrusten/boeren en dan is het bedtijd. Thijs zijn eerste keer in zijn eigen wiegje. Dominique gaat ook een lekker dutje doen. Ik ben nu dit berichtje aan het maken. Zodat iedereen kan weten dat Thijs ook echt thuis is.

 
genieten PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
donderdag, 14 september 2006

Zo nu dan eindelijk weer een nieuw berichtje. Het is heerlijk om Thijs thuis te hebben. Eindelijk weg van dat stomme ziekenhuis. We hadden het eerst druk met op en neer rijden naar het ziekenhuis. Nu hebben we het druk met voeden, luiers verschonen en wassen (dit is natuurlijk mijn grootste hobby). 's Nachts slaapt Thijs redelijk. Maar zoals ze in het ziekenhuis zeiden de laatste fles om 24.00 uur en de eerste om 6.00 uur is er thuis natuurlijk niet bij. Maar vanacht toch 5 uur achter elkaar kunnen slapen. Dus het gaat de goede kant op. Met Thijs gaat verder alles erg goed. Toen hij net geboren was dronk hij moeilijk nu is dit geen probleem meer en had hij soms na zijn fles nog steeds honger. Dus de voeding maar iets omhoog gedaan en sindsdien gaat het nog beter.

Wij genieten dus lekker hier in Oss van elkaar!!!

 
Plasje PDF
Geschreven door Thijs   
donderdag, 14 september 2006

HIHI, gisteren aan mama laten zien dat ik een echte jongen ben. Mama ging mij verschonen. Dat vind ik opzich niet zo erg maar het duurde me toch echt te lang voordat ik een schone luier omhad. En tja als je moet dan moet je......  Dus plaste ik toch mama helemaal nat. En niet alleen mama natuurlijk. Mijn kleertjes waren nat en alles wat er nog meer in de buurt stond. Je had het gezicht van mama moeten zien. Jammer dat het fototoestel niet in de buurt lag.

Toen papa naar boven kwam vertelde mama wat er gebeurt was. Papa lachte mama erg hard uit!!!! Papa vindt dat hij met 1-0 voor staat maar eigenlijk sta ik met 1-0 voor toch??? Die papa snapt ook niks......

 
Plasje II PDF
Geschreven door Thijs   
vrijdag, 15 september 2006
Haha ik heb het voor elkaar ik heb (volgens papa) allebei 1 punt gegeven. Ze werden allebei nat van 1 plasje van mij. Laughing De tussenstand is 2-1 voor papa.
 
Box PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
vrijdag, 15 september 2006

Afgelopen week hebben we een box gekocht. We hadden er al genoeg gezien. Wat zijn die krengen duur. Als ze dat niet zijn is het waaibomen hout. Zaterdag's waren we bij de Lith Ooienvaar en daar stond een box echt voor ons. Volledig beuken voor een nette prijs. Dat was vlot geregeld. 20 minuten later waren we thuis even nog snel in elkaar zetten voordat we Thijs nog een fles zouden geven in het ziekenhuis. Trek ik de doos open mmmm een waaibomen box die niet echt leek op het model wat wij gekocht hadden. Shit happens.
Uiteindelijk staat er toch de goede samen met Thijs in de Nijntjes wipstoel die we van Hans en Ingeborg gehad hebben.
box
Ook kan Thijs er lekker in liggen (foto van een uurtje geleden):
box2

 
Oma bezoekjes PDF
Geschreven door Thijs   
vrijdag, 15 september 2006

de Afgelopen week heb ik verschillende oma bezoekjes gehad. Dat was erg leuk. De laatste was een grote verrassing. Hier krijg ik de fles van Ria. Bij ons in de tuin.
ria

Hier lig ik bij Era. Het eerste bezoekje sinds dat ik thuis ben. Het is best lekker weer buiten maar het waaide te hard. Zie je dat ik probeer te duimen.
era

Na een rustig auto ritje kom ik weer eens ergens anders. Verrassing.
Al snel kijken er nog een paar ogen in mijn Maxi co. (zo noemt overgroot oma die)
overgrootoma
2

 
Badderen PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
zondag, 17 september 2006
Zaterdag is Thijs in het grote bad geweest samen met ons. Dat was genieten!
 
Gaaap PDF
Geschreven door Thijs   
zondag, 17 september 2006

Zaterdagavond rond 10 uur in de avond was ik nog niet echt moe. Het was ook zo gezellig met Bas en Ida. Dik anderhalf uur later de laatste fles van de dag en dan slapen gaan. HELAAS! Ik heb flink van me laten horen en ondertussen gaapte ik wat maar slapen nee hoor. Papa en mama hadden dat wel graag gewild die gapen nog harder. Ik geloof nu nog steeds terwijl ik lekker lig te dromen deze zondagmiddag.

 
Medische bezoekjes PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
dinsdag, 19 september 2006

Vandaag zijn er allemaal "verplichte" bezoekjes geweest.

Allereerst stond om half 11 de verloskundige op de stoep van de verloskundige praktijk. Ze kwam even kijken hoe het ging want ze heeft van Dominique dr zwangerschap veel gemist(sinds week 27). Na een kort bezoekje en even wegen van Thijs moest ze snel weer verder. Ze had namelijk dienst.

Om 1 uur ging onverwachts de deurbel. De huisarts kwam even langs voor een thuis bezoekje. He Dominique en Thijs lagen net even te slapen. Toch had Dominique de bel gehoord en stond ze al snel beneden met een slapende Thijs op de arm. Hij was erg tevreden en hoopte Thijs niet snel terug te zien.

Om half 3 het volgende bezoekje de wijkverpleegkundige. Ze kwam voor de eerste keer en vertelde ons vanalles over het Consultatie Bureau. Ook werden alle gegevens van Thijs en ons genoteerd en werd er een eerste vervolgafspraak gepland. Tja dan moeten we zelf naar het CB toe.

Morgen komt er nog iemand langs om een standaard gehoortest te doen bij Thijs. PIEP

 
>2800 Gram PDF
Geschreven door Thijs   
dinsdag, 19 september 2006

Vandaag ben ik gewogen door de verloskundige van mama. Ik kan je vertellen dat de melk mij erg goed smaakt! Vorige week maandag toen ik naar huis mocht woog ik 2390 gram en nu al meer dan 2800 gram Vet he.Laughing

 
Uitslag Polls PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
woensdag, 20 september 2006

 

 De eerste poll ging over het Jongen/meisje verhaal. Ook voor ons was het nog een definitieve verrassing al had ik het e.e.a. herkend op de echo. De strijd ging zo te zien gelijk op. Er was nog iemand die gestemd had nadat het nieuwsbericht van Thijs op de website stond.

 Wat wordt het?

Jongetje
20   48.8%
 
Meisje
19   46.3%
 
2ling
2   4.9%
 

Tja nu de 2de pol. De puntenverdeling van "als ik papa of mama nat plas" Iedereen geeft de punten aan Thijs. Maar hoe komen wij nou aan de punten? Terugplassen is geen optie.
Ik tel dus nog steeds de keren datik of Dominique het haasje is.

Als ik papa nat plas, is het dan 1 punt voor mama (0 voor papa) of 1 punt voor mij?
Thijs
8   88.9%
 
Mama
1   11.1%
 

Heeft er iemand nog een leuk idee voor een nieuwe poll je mag HIER je berichtje achterlaten.

 
Goede oren PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 20 september 2006

Vandaag zijn mijn oren getest. Tja ik vroeg me al af hoe ze dat gingen doen. 1 ding wist ik al zeker ze werken. De knuffels van Joep klinken irritant en papa grapte al dat ik piep moest zeggen tijdens de test. Nadat ik de deurbel gehoord had en Joep zich ook had laten horen werd er iets in mijn oor gefriemeld. Ze vertelde over een computer die aangezet moest worden en 2 minuten later werd er de V van voldoende getoond op het scherm. Mijn rechter oor is goed. Nadat mama mij had omgedraaid in mijn slaap was het linker oor aan de beurt. Ook die gaf een V. Zo dat hebben we ook weer gehad PIEP.
Mama vertelde papa dat we nog gaan wandelen buiten. Dat heb ik stiekem afgeluisterd.

meer info over de test heb ik HIER gevonden.

 
Shoppen PDF
Geschreven door Thijs   
vrijdag, 22 september 2006
Mama vergeet soms dat ik een jongen ben. Ik moest gister en vandaag mee naar de stad. Ik ben gisteren bij de kruidvat geweest voor mijn luiers. Ook heeft mama toen kleertje gekocht bij de Kindercompany in Lithoijen.
Vandaag hebben we een ijsje gegeten op het terras in Oss. Hoewel we, ik lag lekker te slapen in mijn wandelwagen. Na een uurtje zijn papa en mama weer terug gelopen naar huis.
 
Lief? PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
zondag, 24 september 2006
lief
 
De zak? PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
zondag, 24 september 2006

van 0 t/m 9 maanden. ahum Undecided

zak rechts
zaklinks

 
In de nachtelijke uurtjes PDF
Geschreven door Thijs   
zondag, 24 september 2006

Vannacht heb ik papa eens uit zijn slaap gehouden. Ik had nog geen trek in mijn bedje en liet dat wel effe merken. Zelfs na een beetje extra melk vond ik dat het bedje nog niet voor mij bedoeld was. Papa heeft veel met me gewandeld in het donker. Hij mocht niet stil zitten van me. (lekker goed voor de conditie).
Uiteindelijk is Papa met mij naar beneden gegaan. Hey daar is Joepy die was ook al verbaast. Die kreeg al snel WEL de smaak weer te pakken.
joep
Om te proberen heeft papa mij in de Nijntjes wipstoel gelegd met een muziekje aan.
Voor de kou kreeg ik nog een kleedje.
wippen

 
Krullige stekeltjes PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
zondag, 24 september 2006

Eergisteren hebben we in de stad ook babygel gekocht. En daar hebben we mooie resultaten mee.

haartjes

 
Douche PDF
Geschreven door Thijs   
dinsdag, 26 september 2006
Vandaag ben ik met mama voor het eerst onder de douche geweest. Wat is dit lekker zeg!! Ik vind het badje ook fijn maar dit is veel gezelliger. Ik vond het zo lekker dat ik erbij in slaap ben gevallen terwijl mama mijn haartjes aan het wassen was. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Ik snap niet dat papa zo graag in bad gaat. De douche is toch veel leuker?!
Mama wilde helaas geen foto maken van ons onder de douche. Flauw he!!!
 
Leuke foto's met peettante en mijn nichtje PDF
Geschreven door Thijs   
dinsdag, 26 september 2006

Er zijn nog wat leuke foto's van mij gemaakt. Effe showen.

 Speciaal voor Ingeborg.
inge
schaken
allen
myrthe

 
Kinderarts PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
dinsdag, 26 september 2006
Vandaag is Thijs samen met ons naar de kinderarts geweest voor een controlebeurtje. Allereerst moest Thijs even uitgekleed worden. Daarna volgde de weegschaal. WOEI 3080 GRAM. Dat is 700 gram aangekomen in 2 weken. Helemaal niet verkeerd dus aangezien het normaal 700/800 gram per maand is. Toen kwam de meetlat, zo 2 cm gegroeid. De 50 cm zijn bereikt.
Verder was de kinderarts volledig tevreden dus we hoeven niet meer terug te komen.
 
lekker ventje PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
zondag, 1 oktober 2006

Alles gaat hier erg goed. Thijs slaapt goed, drinkt goed en hij is druk aan het oefenen op zijn glimlach. Ik kan niet wachten totdat hij bewust gaat lachen. Tot nu toe is het nog niet gelukt om zijn lieve lach op de foto te zetten maar ik blijf pogingen doen. Smile

 Dit weekend heb ik extra veel aandacht aan Thijs kunnen besteden want Joost is het weekend weg. Thijs heeft me lekker bezig gehouden 's nachts maar dat was wel gezellig. En we hebben een nieuwe "zak"voor Thijs gekocht. foto's volgens want ik heb momenteel geen fotograaf om er een van te maken. Tja dus er is eigenlijk heel weinig nieuws maar ik blijf genieten van ons lekkere ventje!!

 
Op kraamvisite PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
dinsdag, 3 oktober 2006
Afgelopen woensdag was Apotheek Albers op visite. 1 collega Suzanne heeft met ons meegegeten. De rest van de dames + heer kwamen later. Waarvan er 2 nog even gezellig achter aan tafel zaten te eten. Dat is nog eens een keer iets anders als een beschuit met muisjes komen eten. (hoewel ze die hierna nog even vlot wegwerkte).
rammadan
 
Buik PDF
Geschreven door Thijs   
dinsdag, 3 oktober 2006
Ik slaap net zo lekker op mijn buik als mama. Dat deed zij nog tot eventjes voor de bevalling. Ik ben nu ook al begonnen. Ik sta ook op de foto met mijn duizendpoot van 60 CM. Die heb ik van mama's baas gehad.
buik1
slang
 
Douche II PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
dinsdag, 3 oktober 2006

Gisteren heb ik voor het eerst gedouched met Thijs. Dat ging erg lekker. Thijs was al een paar uurtjes wakker en kreeg de slaap niet te pakken. Dus hebben we maar de kans gegrepen om eens te genieten en wat te proberen. Nou met suc6 de kleine sliep al snel! Dit keer hebben we wel een foto kunnen nemen.
douche1
douche II

 
Thijs en Sibel PDF
Geschreven door Dominique de Ruiter   
dinsdag, 3 oktober 2006
Vandaag zijn Thijs en ik bij Linda en Sibel op visite geweest. Het was erg gezellig en Thijs heeft een leuk kadootje gekregen! foto's volgen.

Een fotoreportage van deze twee ukkies kon niet uitblijven.
thijssibel
thijssibel2
 
Hang jongeren PDF
Geschreven door Thijs   
woensdag, 4 oktober 2006

Zo sinds vandaag ben ik VET stoer. Ik heb nog steeds een mooie Zwitsal kuif EN ik heb tegenwoordig een hangplek. Ik kon niet vroeg genoeg beginnen. Van papa zijn werk heb ik een hangmat gekregen gaaf he!
hang2hang2
hang1

 
Consultatiebureau PDF
Geschreven door Administrator   
woensdag, 4 oktober 2006

Vandaag ben ik met Thijs naar het consultatiebureau geweest. Het was ons eerste bezoekje daar en we kwamen gelijk een bekende tegen. Ik heb een vluchtige blik op onze achterbuurjongen van 1 week jonger danThijs kunnen werpen. Ook hier werd Thijs weer gewogen en gemeten. En wij wisten natuurlijk al dat hij een grote jongen aan het worden is. Maar dit werd daar bevestigd. Thijs is van 3080 gram naar 3360 gram gegaan in 1 week!! Dit vond de arts toch wel genoeg voor 1 week.  En hij is nu 50,6 cm lang. Al met al weer een tevreden arts!

 
Thijs en Fieke PDF
Geschreven door Joost de Ruiter   
zondag, 8 oktober 2006
Afgelopen week is Thijs samen met ons op bezoek geweest bij Ingrid, Nico en Fieke.
Fieke is 10 daagjes eerder geboren in het ziekenhuis. Ingrid heeft dik 2 weekjes langs Dominique gelegen. Met veel lol maar zeker ook wel eens een snik!

De kraamvisite was erg leuk. Bij kletsen over hoe het allemaal ging en uiteraard foto's maken. Voor onze afwisseling aten we beschuit met rose muisjes. De blauwe muisjes worden binnenkort gepland.
fieke1
fieke2
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 80 van 262
 
Top! Top!